Blåsippan ute i backarna står…

Skriven den 18 mars 2015 av Cecilia Smeby

Blåsippa…niger och säger att nu är det vår.
Förra veckan såg jag årets första blåsippa och jag tänkte att det är nog därför vi har höst och vinter, för att vi ska få uppleva glädjen när allting åter börja spira. Lika härligt varje år, varje vår.
Även jag känner mig mer levande nu när dagarna har blivit längre och jag hoppas att det är en känsla som jag delar med många.

Kom nu ihåg att vårbruk och vårpyssel inte behöver göras i rasande fart. Det är lätt hänt att få ont i både axlar och nacke om man putsar alla sina fönster på en gång eller krattar hela tomten på en och samma dag.

Var rädd om dig och ta det lite med ro, det blir roligare då.

Själv får jag alltid lite krämpor efter att ha krattat, även om jag bara tar en bit i taget, men då brukar det göra gott med massage.

Om du behöver en tid kan du klicka på den gröna boka tid-knappen för att komma till bokningskalendern på nätet:
Boka tid
Det går även bra att ringa: 08 – 550 155 88

Varmt välkommen!

Kommentarer inaktiverade.