The secret river of health

Skriven den 24 januari 2023 av Cecilia Smeby

Ni som har träffat mig vet att jag brukar prata om att det är viktigt att kroppens lymftransport fungerar och att stagnation gör oss sjuka. Jag brukar säga att jag vill att mina celler ska ha fint badvatten.

Just nu läser jag en bok, ’Lymph & Longevity The Untapped Secret to Health’ som är skriven av hjärtkirurgen Dr. Gerald M Lemole. Det är verkligen inspirerande att ta del av hans beskrivning hur ett bra lymfflöde påverkar vår hälsa och minskar risken för kroniska inflammationer, sjukdomar och vilken betydelse det har för vårt hjärta. Lymfsystemet består av vävnad, organ, vätska och kärl och det har kontakt med alla andra organ i kroppen och i boken kallas det ’The secret river of health’.

Jag ser framemot att läsa vidare och kommer dela med mig av information och kunskap.

Kommentarer inaktiverade.